Film kväll!!

Har varit en as najs dag sov länge och gick sedan ner med syrran för att ta ett dopp i sågsjön precis där jag bor.
runt två tiden ringde andy och frågade om jag ville hänga med och bada i trollan med han tove michelle jacke benjee och några fler. och jag älskar ju att bada s självklart kom jag dit.
runt sex var de dags att dra där i från men jag tove och michelle pallade inte åka hem så vi bestämde att vi skulle dra och käka sushi :)
 

skulle bli en mysig sushi midda,. men näää i fintorp var allt semester stängt, så de sket sig. Men vi som är så manliga klarar oss alltid på menyer från donken :P så såg de ut efter oss XD

sen så drog vi hem till michelle och ringde dit lite folk och vi årnade en lyckad film och tv spels kväll :D blev as mys


älskar dom brudarna <3<3


andy hest leker cooling


heheh jag och linnea försöker pussa på såp bubblor XD


michelle linnea jacke jessika och andy jaa vad säger man jävligt sega människor :p

fan va jag verkligen är dålig på att ta roliga bilder nu för tiden.
i och för sig så var de leo som lekte med kameran hela kvällen :P hahah ska i alla fall försöka bättra mig med kameran tycker de är så kul att ha bilder så måste väl försöka kämpa lite med att ta dom också :p

imon så ska jag träffa ellenor ska bli skit mys har inte träffat henne på jätte länge :)
puss och godnatt <3<3

Lite ensam kanske!

Ända sälskapet i kväll är datan lite vin cigg och massa oliver plus voice ;) ganska najs faktiskt
idag har de typ inte hänt mycket alls jobbade till halv fyra och drog sedan till sickla med mammsen för att kolla lite skor. var trevlans. mammsen hittade två och själv hittade jag tre så de var glada flickor som satte sig i bilen på väg hem sen. kan ni gissa vem som körde?
jooo jag!!! hihih har ju fått övnings köra ett tag nu men de är dom senaste veckorna jag börjat fatta hur bilen funkar överhuvutaget XD så nu är de faktiskt riktigt roligt att köra. även fast mamma får hjärtklappning varje gång jag kommer över 50 hahahah :p

lite bilder på skorna jag köpte idag!


   
 

Dom gula och dom koralröda och dom blå köpte jag idag eller igår för hon är ju efer tolv. var ialla fall rea på scorette. super nöjd!! dom svarta köpte jag ohså igår men jag räknade inte dom som ett nytt par för hade exakt lika dana innan men dom är så slitna så jag köpte ett par till bara för 49 kr ;)
dom vita kommer från visby och köptes förra veckan :)

ska väl tänka på att sussa lite nu. annars kommer jag inte orka upp imon. och tänker fan inte sitta inne en så fin dag som jag förmodar att de kommer bli. :D <3<3<3 natti natti


as najs helg


Varmare än varmast!

De har varit en helt underbar helg med massa skojs och en jävla massa bad och sol. Har därför inte tänkt en ända sekund på bloggen och de är jag stolt över. Ska fan inte sitta vid datan när de är nådant väder. Idag har jag tyvärr inget val för jobbar närmligen extra just idag. så tänkte passa på att berätta lite om helgen.

I fredags blev de en jävligt slapp dag vid trollan med några underbara personer.
låg där nere i stort sätt hela dagen vattnet var sjukt varmt och de fanns verkligen inget att klaga över.
Den dagens bästa upplevelse blev ialla fall camillas lian hopp. Finns en as läskig lian från berget ut i vattet där och underbara camilla ville testa lite hon med och tappar taget och landra två meter från berget på mageXD
asså fan att man inte fick de på film hahahahaha :D  
På kvällen blev de bara en fika med elin som jag inte träffat på väldigt länge blev as mys.  

Lördagen blev de en lika fantastisk dag ute på sjön med familjen och hundarna. Vi åkte runt lite och landade på en jätte fin ö där vi käka och bada och bara levde livet. Var länge sedan vi hade de så mysigt tillsammans.

 
hahah heta brillhs XD

En utav vovvarna mina

Lördags kvällen tillbringades hemma hos michelle blev en as najs kväll. Började som en trevlig tjej middag med 8 underbara änglar. Vi rökte massa vattenpipa drack drinkar och snackade allmänt mycket skit. Senare på kvällen så tog vi dit lite boys de blev dom gamla vanliga men de är även dom som är underbarast :D
Kvällens bästa blev frågan som självklart ställdes av camilla vart sitter slidan XD
fatta va vi garva och hon fick typ mvg i sexualkunskap. Den kvinnan är bara för roliga asså.  

lite bilder från den kvällen.   


veronicas var bäst på att göra drinmkar!

marika kösbärs flicka

toviii villa bara haaa

älskar den bruden

benja fjortiz

lilla frida :)

najs bild!!!

andy antonio och benja XD 

Hanna och camilla blev lite sega runt fem :P

blav i alla fall en as najs kväll!!!!

söndagen blev bara slapp nere vid stranden med typ samma folk.
sen blev de middag med mamma och pappa i gustavsbegs hamn åkte båt dit så de var as mys.
 gick även om kring och kollade på lite hus där omkring. de är faktiskt jätte fint där men vet ändå inte om jag vill skulle vilja flytta. mina föräldrar snackar ju om de så vi får se :)

men ha en bra dag:D puss puss  

 

sommaren visar sitt rätta jag !!!

sommarn visar sitt rätta jag här i stockholm!
blev inge blogg igår för tog en rejäl sov morgon och sen åkte jag in till stan med pappsen de var ganska najs faktiskt bara vandra runt och käka gott. men de fanns även en andledning att vi var i stan vi skulle kolla på syrran som var med på DN Galan på stadion. var ganksa kul att se henne har inte sätt hur duktig hon faktiskt har blivit. blev tyvärr ingen pall plats för henne men då ska man ju tänka på att de var ungdommar från flera olika länder. :).
sen blev de till att träffa erri har även varit med henne idag hade de as mys ute i solen hade vattenkrig och massa skojs :P

Men här kommer några bilder från gotland ialla fall.



 














 
några söta små bilder som togs får se om de kommer mer de finns väl tre hundra bilder till att gå igenom:)
hahaa de är verkligen jätte kul att ta bilder men och sortera dom och så de är typ de värsta jag vet XD
 <3<3



även några bilder från fias friedrotts tävling!



vilken dagens outfit XD <3<3


massa folk


lite taktik snacka med mammsen är alltid bra :P

de var den dagen :) puss puss och god natt <3<3

lämnar nu underbara gotland :/


Har haft en sjukt skön vecka på gotland och är nu på väg hem efter en lång dag i Visby med syrran Sofia.
Hela veckan har varit solig och trevlig har ägnat den mesta tiden nere på stranden med Pernilla och tova.  Och självklart även med syrran.

Idag tog jag och Sofia bussen från Fårö till Visby vid elva tiden för att hinna gå runt och mysa i Visby. Älskar den lilla fina staden fylld med rosor och trevliga människor. och de var en massa drag i stan eftersom de är Stockholms vecka och vilka kan inte få upp draget i en liten stad om inte stockholmare ;)

även fast Visby är en underbar stad så finns de ingen bättre stad en Stockholm. Så de ska bli skönt att komma hem till min hjärtans stad.

De blev i alla fall lite shopping och lite café mys.  Blev tyvärr inga bilder från idag för dum som jag är så har jag ju glömt kamera laddaren så batterierna är nu slut!

Nu så vill lille syrran spela kort och jag har ju lovat. Skriver mer om varje dag imon. För jag kommer inte hem fören två ikväll.

Haa en super kväll/natt :P  pusspuss <3<3

 


Du lyser så underbart

En underbar dag och en vacker kväll. sitter nu ute på verandan och filosoferar älskar alla dofter och allt liv här ute .
Jag och syrran tog gotlands båten tidigt i morse från nynäshamn och kom väl fram till fårö nån gång runt två.

När vi kom fram hade vi inte direkt några valmöjligheter om vad vi skulle göra för vi hade i tidigt skede fått veta utav farmor att hon skulle ha klart maten till oss när vi kom. så efter en jätte god måltid, min farmor är bäst på att laga mat! så tog vi en sväng med cyklarna för att kolla läget pernilla och robban hittade vi ganska omgående fast dom visste jag åå andra sidan redan var här. Jag och pernilla har varit bra kompisar många år här ute och de kommer säkert bli lika kul i helgen :)
Men idag så hade dom andra planer. ganksa skönt ändå för då kunde jag få chansen att vila upp mig lite. så jag och syrran fick en dag på stranden helt för oss själva blev lite foton och bad.

har suttit här ute ett bra tag nu och tittat på värdens största måne helt lysande och helt enorm. allt blir verkligen så otroligt mycket vackrare här ute älskar verkligen den här platsen den här ön och kommer nog alltid göra de som jag alltid har gjort.
tänker just nu på alla våra underbara stunder jag haft med er alla ni som betyder för mig. och alla ni som jag älskar så enormt mycket. alla våra stunder som jag bevarar i mitt hjärta.

älskar er verkligen saknar dig redan baby <3<3

skulle även komma upp lite bilder nu men självklart så har jag glömt kamra sladden så dom får komma på måndag då jag kommer hem. jag hr även glömt laddar till både datan och mobil så vet inte hur länge jag kommer kunna vara i kontakt med omvärden. med ska försöka årna de på nått sätt. nån på denna ö lär ju ha en ericsson laddare eller hur? : /

Men puss på er nu och ha en underbar helg!!! <3<3 


mamma mia

Så har haft fullt upp hela helgen med dykarkursen och massa annat skojs.
blev i alla fall klar med dyk grejen i söndags så nu har jag certifikatet i handen och kan dyka vart som hälst ihela värden känns jätte bra och de känns som att de är nått jag kommer ha användning för.

Igår blev de en mysig kväll inne istan med thwe och lisa. några damer jag inte träffat på hela sommaren så de var både roligt och mysigt. vi träffades väl i stan vid fem tiden och gick omrking lite i affärer hottade två tröjor på top shop som jag kanske slänmger upp bilder på imon.
Sen så skulle vi kolla bio blev mamma mia. En riktigt bra film asså rekomenderar starkt. tog några härliga flum blder innan filmen också. blir aldrig en kväll med dom utan några härliga bilder. 
Men bilderna kommer också senare för har dom inte å denna data. 

 

SE DEN !!


Idag så har de varit en slapp dag med lite av varje. började med lite bad och sol.
sen med lite sovande. sen var jag förbi tilda en snabbis och vaxade benen.
inte de skönase jag gjort precis. fan var nära på att döda tilda där ett tag. de blev en fortsatt trevlig dag ialla fall. och nu ikväll så finns de lite olika planer får se vad som händer.

puss puss på er och ha en trevlig kväll <3

kanske en ny design!




En ny liten design förändring kanske behövs hehe.
Jaa min blogg är nog ganska tråkig men jag pallar liksom inte fatta hur allt funkar med design och sånt XD
De får min kära Tilda hjälpa mig med :) för hon kan allt som handlar om blogg <3


 
Saknar föresten henne! 
Men hon kommer ju hem på söndag igen så får se till att träffa henne då :D För sen blir de gotland för min del och grekland för hennes skönt och slippa henne i och för sig XD näää inet alla de blir skit tråkigt att inte träffa henne på två veckor. Men sen blir de i alla fall london för oss både :D :D :D :D :D ska bli så jävla kul!!



<3<3<3 sötisar <3<3<3

hahahahahahaha!!!!


image151

Hahahahahahahahahahahaha XD

Hittade en as fin bild på tildas blogg som vi ritade för länge sen snällt att jag fick häng pattar tilda xD
du blev ialla fall neger xD sköna tider de. Älskar dig hjärtat <3

 

vackert..



En vacker blomma passar bra in i den här vackra sommar dagen.
vill bara ut och njuta av den!

Synd att jag ska vara så trött bara, de här har varit en tuff vecka och den kommer inte bli lugnare heller. efter jobbet ska jag och brorssan ut på våran första dykning. Kommer säkert bli jätte kul men just nu vill jag bara ut och lägga mig i sommar värmen med dig.

 

läs den <3


Jag vill att du ska komma nu!
Jag vill att du ska komma nu genast!
Miniräknaren ska du ta med dig.
Och Steinwayflygeln.
Du ska ta med dig plåster och magnecyl
en flaska ramlösa en flaska gin en flaska whisky och en tandbortsmugg
en flaska Ajax, en krukväxt och en pizza
och en respirator
Jag vill att du ska komma nu genast!
Och ta mig med storm.
Du ska släcka alla gatlyckto
Och tända kandelabrarna.
Du ska dra ur telefonjacken.
Du ska torka mina tårar och tala förstånd med mig.
När solen går ner bakom operan.
Och det är dags att gå hem.
Då ska du komma till mig.
Med ditt hjärta.
Och ditt jaktgevär.
Så att jag aldrig mer tappar fattningen.
I ett smakfullt inrett vardagsrum.
Så att jag aldrig mer står på fönsterblecket.
och verkar lite korkad.
Med en törnros i min hand.
Så att jag aldrig mer kryper genom tunnelbanorna.
Med en pinsam sång.
På mina sprukna läppar.
Du måste komma nu, du måste komma nu genast!
Helt enkelt därför att jag inte står ut annars.
Helt enkelt därför att det pockar på så förbannat.
Helt enkelt för att jag är en helt vanlig kvinna.
Fullt frisk och måttligt överviktig.
Ganska hjälplsam och nervös.
Snäll och rar och mycket rädd.
Med allmänna intressen och en slumrande litterär ådra.

Med lite ideer från en av mina favorti bloggar och lite inre tankar skrev jag den här lilla texten, kanske åt dig men de är inget jag är säker på, men de är ialla fall så här jag känner och de är så här jag vill ha dig.

<3<3<3

 

hej svej!

Tänkte slänga in ett sista inlägg innan jag slutar jobbet för dagen.
Har suttit här och pluggat ett tag nu. Ska ju ta dykar certifikat med min bror och kursen börjar ikväll så jag känner mig lite stressad för jag har inte läst så mycket som man ska XD inte bra.
Men jag orkar ialla fall inte med den där feta boken så ska istället träffa malin. Hon kommer väl för bi om några minuter om hon hittar XD
Får se vad vi hittar på kanske bara blir till att chilla ute på studsmattan eller kankse tar en sväng ner till vattnet.

vid sex tiden så bär de ialla fall av mot stan för att möta upp brorssan för att äta lite. <3<3<3

saknar dig!










Har saknat den här lilla grisen enormt mycket.
Var så sjukt länge sen vi sågs. så jag bara längtar till att få träffa dig igen :)
Jag saknar verkligen den där flickan som hjälpt mig igen om många problem. Du har typ alltid varit den som har fått mig att stanna kvar.
Du har hjälpt mig genom mycket även fast du inte riktigt vetat om de. De var en berjod som du hela tiden fanns där som ett stöd ja nästan som ett träd att luta sig mot en trygg het som jag saknar idag.
 
Jag vill betyda lika mycket för dig nu som jag gjorde då. Om du läser de här så kommer du säkert kommenter att du älskar mig lika mycket. Men då skulle vi velat träffa varandra mer. och jag vet att du inte vill lika mycket nu som du ville förr.  Jag kommer ihåg dom stunder då vi grät tillsammans då vi kände oss som dom ända i hela laget dom ända som brydde sig.
Nu är vi kanske inte två längre kanske bara jag om änns de. Jag vet inte vad jag vill längre allt är så komplicerat.
Jag hade hoppats på att du ville följa med mig men jag tror inte de längre.
Men du ska veta att jag älskar dig ändå för de är inte ditt fel de är nog jag som är så sjuk att jag inte klarar mig utan gymnastiken. 

Ska ialla fall träffa den här lilla flickan efter helgen, ska bli jätte kul har saknat henne så jävla mycket.

Du betyder enormt hjärtat
<3 

låt ingen förstöra ditt liv



När någon slår dig på den högra kinden, så vänd honom den andra till.


De är de ända rätta. låt inte nån banka på dig för länge, gör inte om mitt misstag, säg i från direkt och visa vem du är. visa på vilken sida du står på och ta hjälp av din omgivning för dom finns alltid där.
Vänd inte bort ansiktet för då slår dom igen res dig istället och visa att här står jag och jag tänker inte flytta på mig!
De funkar inte alltid men om man ska få saker och ting att bli bättre måste man försöka man kan inte bara hoppas att de går över, då finns de ingen mening med livet. 

Meningen med livet är vänskapen utan vänskapen finns ingen kärlek utan kärlek ingen lycka utan lycka inget liv. Vänskap finns de massor av de är bara att man måste upptäcka den. 

upptäck den direkt och tappa den alldrig för alla behöver en sann vän.

du betyder <3<3

 

ojjj redan en månad :O

Har nu haft sommar lov i en månad. En månad sen skolavslutningen, en månad sen jag lämnade er. 
tiden har gått fort, har inte hunnit träffa många av er och de är jobbigt som fan ska ni veta.  saknar den tiden sjukt mycket. samtidigt som jag ser fram i mot tiden som kommer.
för jag vet att den tiden vi hade inte kommer glömmas bort på ett jävligt bra tag. varken i våra egna minnen eller i skolans minnes bok XD
för vi var nog den klass som syntes mest och som alltid hade nått för oss som drog till sig en jävla massa blickar haha
lärarnas värsta men ändå bästa klass. Dom kommer nog sakna oss. kanske inte lika mycket som jag själv kommer sakna oss. 

första månaden på sommar lovet har ialla fall varit toppen bra haft sina mörka sidor men i helhet kan de inte bli så mycket bättre.har hunnit med ovanligt mycket jag fattar inte riktigt hur jag har hunnit. första veckan var de ju gymnastik läger och massa avslutningar sen har jag ju firat midsommar på land stället med släkt. sen har jag har hängt med några kompisar  på en paddel helg var en rejäl upplevelse åtminstånde för mig och helle hahaha ;) vi ägde alla eller hur gumman.
sen så har jag varit på vickans lande med några härliga brudar. dom bilderna kommer.
och så har jag jobbat i några veckor nu. plus en massa roliga kvällar och dagar tillsammans med underbara personer. 

hoppas resten av sommarna blir lika bra och gör mig ännu lyckligare än innan. Så att jag kan på börja min termin som den person jag är egentligen. 

SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR  <3

 


norrtälje!!


Känner verkligen att jag fått tillbaka lite sommar känslor efter dom närmaste dagarna, dom har varit jävligt härliga på olika sätt. Idag har de varit både shopping och solande. Blev några timmar nere på bryggan nu ikväll också. Tänkte verkligen på en viss person när jag satt där nere.  Blev också en liten kvälls cigg, var så najs var ett tag sen jag rökte faktiskt är ganska stolt över de.

Men ibland behövs den där ciggen för att själen ska få lite luft, jaa de låter cp men de är så de känns ibland. 



skulle alltid vilja känna den glädje och lycka som jga har just nu <3  

kommer väl hem nån gång på efter middagen imon  får se om jag orkar gå ut och göra nått då skulle vara kull pallar ju inte vara hemma så jag lär ju ialla fall sova hos nån :/

haa en bra kväll eller natt :p

 

på väg till norrtälje

Är nu på väg till norrtälje. ser ut att bli en skön buss resa inte alls så mycket folk som de brukar.
sitter även och kollar på massa underbara bilder från gympan och klassen. mycket av de är över nu.men jga ska inte skriva ett till emo inlägg utan slänga in lite bilder från en mysig liten frukt kväll hemma hos mig tillsammans med hjärtat.


 

mummsiii<3<3


åååhh hästens flicka ;) 

hihi häx blandning

KOM DA !!! AA GÖR DE :P

HAHHAHAH YEAH!!

mördar ananasen mooohahah

åhhhh va fint de blev :P <3<3
en ny x ray smak den var as god <3


så de var en rolig kväll men nu är jag snart framme kanske slägger in ett inlägg ikväll också med lite skojsiga bilder pusspusss på er <3<3

alla andra underbara bilder får komma nån dag då jag saknar dom mer :D
 

 

såå skönt

Har tagit en promenad tilsammans med en underbar människa. ganska jobbig ibland men idag behövdes han. 
vi var väl ute i ett par timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. diskuterade bland annat hur trött jag är på att leva så här. Känner mig så jävla instängd ibland. nää mer än ibland ni förstör så jälva mycket. 
ni förstör inte bara för mig utan också för er själva. men ni fattar u inte de. 
vill bara flytta hem i från. ni säger att allt kommer bli bättre bara vi flyttar men tänk efter för fan ni vet att allt kommer kännas bättre i nån månad och sen kmmer alt vara som vanligt lika jobbig och lika patetiskt. för de är va ni är ni är så jävla patetiska. och bara för att ni inte har nått liv så försöker ni ta mitt.  Men de kan ni glömma för jag kommer vara långt ifån er om två år då kommer ni inte höra av er dotter mycket asså.
klart jag älskar er men de skulle ändå inte göra nått om ni bara försvann i från mig. för de är så de redan känns ni bryr er inte om mig ett jävla dugg men sen när jag vill ut och träffa dom som bryr sig så är de också fel. 
gör jag nått rätt eller kan jag bara göra fel i era ögon. aa de känns fan så. 
snart flyttar ialla fall brorsan och då blir de inte många dagar hemma de är ett som är säkert. orkar inte me er dra åt helvet båda två.......

Kom nog ifrån mig lite där, men de kändes ialla fall skönt att prata ut med dig glad att du förstår, de är inte många som gör bara ni vet vem och ett antal till.  

orkar inte läsa igenom de här inläget och kolla om de är massa cp meningar så ni får stå ut i så fall.

älskar dig <3<3

sen igår kväll <3

Har varit en lång och solig dag. Kom till jobbet halv nio vara as trött för jag var med andy putte och erri igårkväll och hade lite film mys så kom väl inte i säng fören 2. Men den glada och lysande solan piggade upp mig ändå.
Nu har jag och Erri åkt en sväng på moppen. Vi köpte även litem glass hihi.
Provade faktiskt en ny sort, inte likt mig. Blev cornetto citron.

sen blev de bad med hundarna i solen de var mys. <3

Tänkte slänga in några bilder fån i går kväll innan jag lämnar datan för ikväll.

Började kvällen med lite bad och mys nere vid galsan

putte sötis

neeeej du kimmer aldig få i mig :P


Sen blev de film hemma hos andy :)
och sen blev de lite bög högar på de :p



jag började unders


försökte komma loss
inte lätt med dom här tjockisarna



slutade ialla fall överst haha


och sen blev andy cp när han insåg att han förlorat
hahah så söt :p


kommer sankna er så jävla mycket om vi inte ses så ofta men ni ska eta att jag verkligen tycker om er<3

 


vill inte bli bort glömd

Allt bara snurrar!

fattar inte hur jag ska kunna leva utan er, utan dig

Många misstag har jag gjort. Men jag skulle aldrig sagt nej till dig. De var bara mitt fel och jag ångrar mig verkligen. Man brukar alltid kunna skylla över saker på andra men de misstaget måste jag stå för själv, för du ville nått helt annat och du försökte men jag insåg inte hur mycket du bettyde. Nu saknar jag dig så sjukt mycket och du vet inte ens om de.
Jag vill prata med dig men de är så svårt. Du gick vidare när jag hade förstört allt och nu när jag vill rätta till de så är de försent. Du har hittat nått nytt som jag inte vill sära på. 
Jag är glad för din skull men ändå inte de hade kankse varit tvärtom de kankse hade varit jag.
jag vill att du ska förstå utan att jag ska behöva säga nått, de är mycket jag vill men d eär inte många gånger jag får som jag vill jag. men jag förstår de finns väl inte ens nån anledning för dig de var ju jag som såg till att de blev så här de var ju mitt fel. 
om du bara visst hur mycket jag tänker på dig, och just den kvällen, längtar bara tillbaka dit.  

vill betyda för dig igen 




så liten känner jag mig när jag tänker på dig tänk bara om du skulle hoppa fram ur garderoben <3<3
 

En vissen blomma



Jag vill kasta mig loss och försöka se livet från ett annat perspektiv,
jag vill bli fri och leva i sus och dus... den här sommaren var till  för att hjälpa mig med de.

Den skulle få mig att känna lycka,
jag vill bara känna sommarvärmen under min tröja och se solstrålarna lysa.

Jag vill inte minnas allt som inte är kul, jag vill börja om mitt liv och bara spara dom bitar som får min själ att må bra. Dom bitar som får min kropp att spricka av glädje, för de har funnits sådana stunder också.

 De finns vissa minnen man önskar inte fanns,
 vissa stunder i sitt liv som man skulle vilja ta stora kliv över...

  

Sommaren har varit här ett tag nu.
 Den har visat sitt allt, sina gröna blad dess vackra blommor som sträcker sig längst med marken
och lyser upp den värden som varit mörk och grå.

  

Jag börjar känna dofter av ett nytt liv och många hemligheter...

Kanske sommaren inbringar mig nya känslor, känslor som jag inte hade förr.

Jag vet att jag inte är den blomma som jag än gång var.

För nu har den blommans blad släppt taget om mig

och fallit till marken och gjort sitt..  

Nu kan en ny blomma få slå ut i mig och kanske jag överleva vintern, lika stark och vacker.
 Kanske någon får mig att komma närmare eller kanske jag nu kan tillåta någon komma mig närmare......


Sommaren är här och jag följer med...nya stigar och nya val...

jag försöker följa vågornas rytm...låta vågorna bakom

mig gå sin egen väg, ut mot horisonten och med solen ner...


  Jag låter er gå men jag kommer sakna er   


Solen ska åter ge mig den kraft jag behöver, den kärleken

jag är värd, den ni en gång givit mig. Jag ska ta tillbaka den på nytt

och jag behöver er hjälp inte bara din utan allas.

jag vill återuppväxa i jorden för dig.....

 
 


Sommarn flyter på

Har nu bokat upp två hela helger!!

känns som om de är långt kvar på sommar lovet men när jag kollar i min almenacka så är nästan varje helg upp bokad. de känns både kul men lite jobbigt kanske.
ialla fall så har jag och min bror anmält oss till en dykar kurs nästa helg från torsdag till söndag.
verkar jätte kul och intresant. Bara de att jag missar en helg i norrtälje med tilda och hennes kompisar. Men de kanske inte är den sista chansen att hänga med henne dit. Och om jag ska ta dykar setifikat så är de nått jag vill göra med min brorssa. Så de ska bli kul!

sen så är billjätter till london beställda vecka 32 ska dit med mammsen och tilda :D
Ska bli skit kul! En jävla massa shopping med dig och mammsan kan inte bli så mycket bättre. 
 
Nu är de dags för mig att ta en liten lunch så kanske jag hinner slänga in ett inlägg i eftermiddag 
men de är inget jag lovar. 

Puss Puss <3<3     

livet varar inte för evigt

Ibland tycker man att allt går för långsamt och tiden nästan står still. De känns liksom som att man lever i något oändligt.
Men två tjejer fick mig att tänka till idag. Dom kom hit och behövde hjälp med sin döda bror som nyligen avlidit. 
Själva händelsen är inte så viktig och inte själva orsaken till att dom behövde hjälp heller. Utan de jag reagerade på var själva sättet hon berättade händelsen på. Hon fick mig verkligen att känna skuld känslor. Här går jag och klagar på att livet går för långsamt och de aldrig händer något nytt och så berättar hon om sin bror som inte fick leva mer än en femte del av sitt liv. De fick mig att tänka på hur mycket man borde ta vara på sitt liv och inte tänka för mycket framåt utan leva i nuet. Och ta dagen som den kommer.
Jag vet inte vilken klok människa som sagt de men de låter i alla fall klyftigt när någon säger att dagen blir vad man gör den till. På nått sätt tror jag på den meningen.
En dag så är allt slut och du lever inte längre. Då kan du inte komma och säga att du ångrar att du inte tog tag i ditt liv och gjorde de till något speciellt.
Du blir aldrig ung igen så va de så länge du kan.   

Tomas Ledin har gjort den perfekta låten till det här inlägget, Sommaren är kort när han sjunger den verkar de ialla fall som om han vill att man ska göra varje dag till något bra för snart är alla dagar över. 



Se till så att din inre ros inte vissnar för snabbt <3
Den behöver dig
 


 <3


RSS 2.0