Och så var det onsdakväll!

Ännu en kväll med massa plugg! och sammtidigt som jag sitter här med matte boken och mina engelska glosor SPELAR OASIS I GLOBEN och tänk att jag inte är där :(
Fan ta dig tobbe!!!! är så jävla avundsjuk!
Men jag ska inte hänga upp livet på en konsert, för istort sätt mår jag helt okej.
Helgen ägnades i falun med ett 50 tal gymnaster. Det var skönt att bvara få omma iväg och träna gärnet ett tag. det vbar kankse lite tråkigt att vi var så få från min egen grupp men dom vackraste flickorna var ialla fall med mig.
Vi bodde fem söta flickor i en liten stuga och tog hand om oss själv efter som den ända ledare vi hade med oss var min egen mor och hon hade fullt jobb med de gymnaste jag tränar annars. 
Så i hallen peppade vi oss själva till att köra stenhårt.
På kvällarna satt vi och mös med te, fruktsallad och massa mackor plus en massa skit snack så klart.
Träningsverken kom på söndamorgon och har faktiskt inte helt försvunnit. xD
Själv veckan har gått fort som alldrig förr och den har varit blandad utav massa skratt och tårar.
Men nu är jag faktiskt riktigt trött för idag har det varit massa skratt plus ett idrottspass som födelsedagsbarnet Lidel skulle hålla och det vart tufft haha. efter idrotten kunde jag gått hem men nej folket höll mig kvar på gymet  och det blev faktiskt ett seriöst pass med lite extra coaching från Marwin och Robin haha


 
gamla bilder från falun, nya kanske kommer!
saknar dig Tove <3

Nej nu är det dags att göra sig i ordning inför natten. ska upp tidigt för att få sluta efter lunch!
efter skolan blir det nog en sväng i till stan med några brudar och sen träning.
sov så gott sötisar!

En lååång men bra dag!

Dagen började som ett helvete då jag hade så fruktansvärt ont i magen. Har nästan alldrig kännt nått så hemsk, det var som om magen var helt uppsväld och när som hälst skulle sprängas. 
Jag låg kvar en stund och funderade om jag skulle skita i skolan helt men sen kom jag på att vi hade en massa viktiga lektioner, så jag tvingade mig upp och gick mot duschen. Efter några meter kände jag mig tvungen till att spy, det äkligaste och det värsta jag vet men var verkligen tvungen. EFter min dusch mådde jag inet bra men kunde i alla fall stå rakt. min söta syster sofia tyckte synd om mig så hon var snäll och kockade te åt mig.
Kvart över sju gick bussen mot skolan och trots min jobbiga morgonså han jag med den. eEfter en lång bussresa hade magen lungnat ner sig lite.
låter kanske inte som en bra dag, men förutom den hämska morgonen så har resten utav dagen varit perfekt. glada människor och skolan har gått bra. Tycker verkligen plugget börjar gå bättre nu.

Sofia och jag pluggar matte bättre än nån annan och vi kommer visa alla på provet haha!
Plus att denna söta flicka fyller 17 år imorgon. vi grattar henne otroligt mycket! Älskar dig gumman.

Den här kvällen har varit en mysig kväll med lite plugg tv tittande och mys med syrran. nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan föröka sussa i tid. För imon ska jag nämligen upp ännu tidigare för att träffa madicken och fixa lite roliga grejer inför dagen. Imon blire även massa träning!  

Natti natti vänner

Det och Det och Du

Massa tid utav mitt liv försvinner rakt ner i helvetet pågrund av Det, Det och Dig.
Jag orkar inte det längre. Jag förstår verkligen inte vad du tänker med nu, jag trodde inte att det här var du. Du var inte den där fega jäven som bara snacka skit, säger nånting för att göra det så enkelt som möjligt för dig och tror sen att det bara är att skita i det totalt. Vadå vänner? jag visste inte att du alltid försöker undvika dina vänner.
En gång sa du att du alltid skulle finnas där. Det var den person jag trodde att du var, att vad som än hände kunde man komma och prata med dig. Men jag hade väl fel. 


Lars winnerbäck, kom hiåg mig då
Bortse filmen och lyssna på låten. Alla andra filmer var live.

Den och den skiten vet jag inte vad jag ska säga om, allt är bara så up och ner nu. Ändå är jag gladare än vanligt för varje dag som går. sammtidigt som nätterna är sömnlösa och ett rent helvete.

 

Jag kan inte lura mig själv längre.

Hon och hon och hon.
Vem försöker jag lura? tänker hon md tårar i ögonen.
Jag menar: tänker jag med tårar i ögonen.
Det här handlar ju om mej.
Hon är jag. Jag är hon.
Första person singular: Jag.
Det finns ingen Film längre. Det finns ingen huvudperson.
Det är över nu.
Men jag finns.
Och du. Nånstans där borta finns du.
Och jag är glad över att du finns. Och jag är glad att jag vet att du finns.
Och nånstans, i ett undanskymt hörn nånstans, finns det ett litet vi.
Ett litet vi som ska få finnas kvar vad som än händer nu.
Första person pluralis: Vi.
Jag. Och du.
Vi.


En liten test jag skrivit av från en mycket bra bok jag läst. <3<3

Hur dåligt jag än borde må, så har jag inte mått så här bra som jag gjort den senaste tiden sen i sommras. 
För första gången ska jag även säga att det är jag själv som gör mig lyckligt, plus alla mina underbara vänner förstås.
  


Dags att säga god natt.

Ännu en helg har gått! Nu är det måndags kväll och det har varit en bra start på veckan även fast du pajde lite utav min skol dag. Jag är inte ledsen jag är inte arg men jag kan inte få dig ur mitt huvud.. och det är jobbigt. 
Helgen har ägnats tillsammans med en massa vänner. Fredagen började med laserdome med ett antal från tjejer och killar som jag älskar. Vi möte ett annat lag som var värsta geeksen så behöber u inte säga mer om resultatet. xD
Men skoj var det. kvällen fortsatte sedan i sollentuna med donken mat och singstar hela natten lång. Det var en najs fredag.
På lördagen var det dags att träna igen. Måste ju tänka lite på figuren. efter mitt lilla tränings pass så var det dags att träffa Tilda. Lite bilder innan utgång.  


 
 
Haha okej dom bilderna var gräsliga men så är det när matilda fotar och desutom får välja bilder xD

Denna kväll har bara gått till plugget! matte och svenska gud vad jag älskar den skiten.
Imorgon är en ny dag och jag har sov morgon, ska bli jätte skönt, så jag är glad flicka som vanligt :D
Sov gott och dröm sött <3

kattens lömskhet


"katten är till sin natur mjuk, smidig, kokett och falsk; och med silkes mjuka tassar lockar den till smekningar, men återgäldar med att lemlästa den smekandehanden."
som att ta kärlek och sedan lämna kvar en naken kropp.
 
 

Den berör

Lisa, en utav mina underbaraste vänner skickade den här texten till mig igår. det är en text för alla värdens underbara tjejor så ni som läser den ta till er för ni kommer uppleva de allesammans. 
Man får en tankeställare efter man läst varenda mening..
  
Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


Era hjärtan sviker jag inte, tack fisa

lars winnerbäck innan mörkret faller

Det är ett nytt år nu! det har redan sprungit förbi tre dagar och tre nätter utav år 2009. Jag måste säga att de har varit en otroligt bra start och jag har haft de underbart kul. Nyårs natten blev den mest lyckade natten på länge faktiskt, vi hade de riktigt kul. Som sagt blev de en start hemma hos Fanny med godaste middagen och godaste drinkarna. sen så rullade vi vidare mot orminge och befann oss sedan på två olika ställen i orminge resten utav natten. 6,10 bussen tog sedan mig Fanny och Matilda hemåt. 
Torsdagen blev med andra ord full utav sömn. Men klockan sex var de dags för bakispizzan, efter den blev de filmkväll.
upp tidigt nästa dag! kiropraktorn väntade mig nämligen vid elva. Jag fick med mig Matilda upp ur sägen så passade även på att sola lite när vi var där.

sen sms...
smsen fortsatte fram mot 6 tiden.
Jag ville egentligen inte svara på ett ända, för jag visste att jag skulle få höra de som jag egentligen ville prata om, och så blev de också. Jag ville inte ha mer sms men du vet att jag väntar på att du ska höra av dig.

deppa ihop, Nej! istället för att sitta hemma så åker jag in till stan vid halv nio för att träffa Jossan, Andy, Patrik och Rikard, vi gick sedan en sväng på cafe 60. Efter att jag haft kontakt med mickis hela kvällen rullade min väg vidare tillbaks till orminge och hem till rulle. rulle bjuder både på jag har aldrig och fiskedam. Efterfesten hölls sedan på söder hemma hos petter fannys bror. 

Tack för att ni bjöd på denna speckade kväll. skulle inte pallat sitta hemma med tankar upp till öronen.
idag blev hemma kväll okej men fan inte ensam var tvungen att ringa hit malin. Vi har nu haft en trevlig kväll, pratat om alla och käkar frukt i choklad.

Vi har fått besök här i Stockholm också, inte så stort utan bara en lite tutteduva från göteborg! måste ialla fall säga grattis till matilda och william som är värdens sötast och älskar varandra mer än nånting, jaa tror ni på de här förhållandet ?
jaa kanske hoppas de för deras skull...


Nu önskar jag bara att du stod här utanför, du knackade på min dörr och kom in. Bara några timmar med dig de är allt jag vill, jag vill bara kunna fråga hur du mår och jag vill bara berätta hur jag mår. Jag vill bara visa att jag förstår dig.

Älskar den här låten av lars winnerbäck. Hoppa att kolla filmen det var den ända film jag hitta där han inte sjöng live. 


   


En låt som..




3 månader och 1 vecka sen ikväll, frågan är om jag längtar tillbaka.


  
 

tacomys med tilda

Några mysiga dagar och mysiga kvällar har nu gått. Några tårar har falit ner för mina kinder men det har varit både glädje tårar och sorgsna tårar men jag mår ändå mycket bättre än vanligt. lördgs kvällen blev en mycket lyckad kväll med chillkrök och gamla vänner. Söndagen ägnades tillsammans med kajsa som är i stortsätt helt dum i huvudet men kjag älskar henne ändå vi hade en mysig kväll med bara massa part mellan himmel och jord. vi umgicks sedan hela måndagen tillsammans med erik i stan och sedan åkte jag en sväng till farmor för att äta lite middag med henne. Var jätte gått att få lite riktig mat i magen, lever mest på pasta nu för tiden hehe.

idag är de tisdag och en dag innan nyår. idag så var de ju största rean så tog en sväng till nacka forum och kolla lite tillsammans men en liten fis. Köpte faktiskt tre par jeans och ågra tröjor :)
Sen så var de dags för en liten träning var faktiskt riktigt roligt även fast vi mest lekte och inte träna, hihi de är kul de med :p
efyer träningen så fick jag och lisa ta en sväng förbi onsum för en viss matilda karlsson hade höga krav på att jga skulle fixa tacos åt henne när hon nu kom hem från norrland. Och jag som är så snäll ställde självklart upp så de och lagede en fantastisk tacos middag utan ost. Nu kollar vi på film och snackar skit som vanligt. Men snart är de dags för oss att ta våran lilla kvälls cigg, även fast de är svårt att lämna den öppna spisen då vi ligger ner bäddade i soffan. Men den lockar ändå!

Som sagt imon är det nyår ska föröka se till att vara så taggad som möjligt. Det kommer bli en star med nyårs middag hos fanny sen kommer bara natten rulla på med 100 valmöjligheter.
längtar verkligen till ett nytt år med nya möjligheter. Nytt år nya tag. ett nyårslöfte är ialla fall at jag ska var en glad och lycklig flicka hela året oavsätt va som händer nu.

Vet ej varför detta inlägg inte kom ut på bloggen förens nu. De skrevs ialla fall natten mellan tisdag och nyårsafton. blogg.se är cp!!!


RSS 2.0