bilder från kungsan

Slänger in lite bilder från igår då jag och erri hade en underbar dag i kungsan.
blev mys med glass och mojje:)
men tyvärr inte bara mys för vi fick också skämma ut oss ordentligt uppe på sen. erika som ofta brukar vara och kolla på just mojje har fått lite kontakt med hans snygga trummis robin och när vi satt där i solen kom han självklart fram och frågade om vi kunde ställa upp p¨å en grej och utan att veta på vad sa vi jaa visst.
Efter vi gått med på de så fick vi veta att vi skulle bli filmade och sen vara med i lattjolajban med en massa små barn jätte kul!!! men de var inte de värsta för sen skulle dom nämligen ha upp oss på scen och leka med några tjocka små barn när mojje spela, fan robin var inte min favorti efter de. usch! fan va jag skämdes. 
men erika även fast du sett till så vi skämt ut oss totalt så älskar jag dig ändå och de var ganska kul också ;)

LITE BILDER!!


 

 
Film teamet


uppe på scenen


mojje så klart


hans basist


elaka robin ;) 


vi var perfekta


sötis!!!  

aaawww !<3


blev donken sen


jaa så äter bara två personer i hela sverige sin handburgare
jag och en till, fråga helle vem mer! :) hihi

De var den dagen <3<3<3

hej hopp gummi snopp

God kväll min älskade blogg!

vad har hänt idag?


humm! joo jag tog en lång sov morgon fram till 11. så skönt att få sova ut. sen fick jag ett av mina cp ryck och fickför mig att jag skulle ha lyxfrukost så jag tvingade min mor att hjälpa mig att fixa lite pankisar, de var mumms.
Telefonen ringde runt 12 och de var de efterlängtade samtalet från pappsen. han berättade att han kulle få komma hem från sjukhuset inågra dagar till och börja med. han skulle bli utskriven runt tre.  
men jag mamma och brodern min hade inte så mycket för oss så vi åkte in till stan för att kolla runt lite innan vi åkte för att hämta pappa på sjukhuset.

hittade inte så jätte mycket blev bara ett par skor från och en tröja från Adidas och en bh och några trosor från h&m.
när vi kom hem runt fyra så var jag konstikt nog jätte trött så somnade en snabbis i soffan. sen blev de en mysig middag med familjen de var länge sen alla åt tillsamman.

sen var de meningen att jag skulle dra in till sta och träffa erri en pallade inte den planen så de blev lite film kväll med grabbarna. De var mys<3<3

blir till att träffa erri imon stället<3



Erri är den här söta lilla flickan brevid mig ;)
haaha hetaste bilden på oss ju NOT!!!!

imon kommer även tilda hem kanske ägnar kvällen med henne om hon inte har något annat för sig.
älskar dig baby!



Tagen från lunchen i onsdag så söt haha <3

natti natti på er <3<3

söker något nytt

Har suttit och glott på min lilla data ett bra tag nu! 

Har tänkt på vad jag sa i förra inlägget om alla underbara tider med brudarna. Jag skrev också att jag aldrig skulle lämna er och de vill jag absolut inte heller men ofta när jag sitter och tänker så drar alltid mina tankar iväg bort från nuet och jag märker att dom söker nya vägar och ett nyare liv. Jag känner verkligen saknad från många av min kompisar men ändå tycker jag att de är skönt att jag kommer lämna mycket av  

har suttit och glott på min lilla data ett tag nu! 

Har tänkt på vad jag sa i förra inlägget om alla underbara tider med brudarna. Jag skrev också att jag aldrig skulle lämna er och de vill jag absolut inte heller men ofta när jag sitter och tänker så drar alltid mina tankar iväg bort från nuet och jag märker att dom söker nya vägar och ett nyare liv. Jag känner verkligen saknad från många av min kompisar men ändå tycker jag att de är skönt att jag kommer lämna mycket av de här underbara året. även fast de har varit de bästa året nånsin så vill jag ändå ha något mer jag vill söka efter ett nytt slags folk att hänga med.

Jag förstår att de låter konstigt för till och med jag brukar fråga mig själv vad jag menar. Tänk att få en helt ny kompis krets. Tänk va kul och samtidigt va hemskt. Nu vet jag i alla fall att de är så de kommer bli för jag har nämligen kommit in på mitt gymnasium i Danderyd, marina läroverket.
Jag har nästan varit helt säker på att jag skulle kommit in men de känns ändå som en otrolig lättnad nu när man fått brevet.

På ett sätt så vet jag ju nu att jag kommer få massa nya vänner som inte kommer fån samma ställe utan fån hela Stockholm så egentligen kan vad som helst hända. Men jag vet inte om de räcker. :/
Jag skulle liksom vilja prova mina vingar någon annan stans än i skolan . Gympan håller ju på att gå under som ni vet men jag vet inte om jag skulle våga ta steget ut från föreningen jag vet inte om jag skulle palla de. Men de skulle annars vara ett sett, jag kanske skulle sluta i gruppen och dra mig till en annan förening eller kanske sluta helt och börja på nått helt annat.
Har ingen aning om vad de skulle vara men nått som påminner om gymnastik.

Åkte ju wakeboard men min lilla grupp för några veckor sen och de var faktiskt nått bland de roligast jag gjort.
Fast de var fan inte lätt. haha såg typ hemsk ut när man åkte. jag har nog några bilder från de som jag kan slänga in nu :)
 









kanske vore nått att satsa på hahaha :p de blir nått jag får tänka igenom jävligt ordentligt i så fall.

imon blir de inget tänkande ialla fall för då ska jag sova hela dan! nää men så länge som möjligt ialla fall.
sen ska jag kanske träffa vick och erri på kvällen. 

får se hur de blir med pappa också han har ju inte fått alla sina besked ännu jag hoppas verkligen inte de är något allvarligt. de blir till att se imon ska väl ialla fall åka och hälsa på honom. 

men nu så väntar sängen :) pusspuss på er <3<3  


bilder från allsången!!

Så såg de ut på skansen den kvällen.

Håkan, lätt skönaste rösten och bästa texterna dom får en att minnas, får en att längta och får en att sakna.

















De var en mysig kväll med tjejerna vill görna göra om de :)
vi har haft många roliga stunder på siståne och jag vill ha mer.
veckan på vickans land blev super lyckad med massa skratt, och paddel helgen blev as kul även fast paddling inte är min och helles grej hahah ;) ni får mig verkligen att känna mig lycklig. lämnar er aldrig<3
 
och de var allt från kvällens allsång på skansen välkomen tillbaka nästa vecka :p <3<3


orolig!......

Är som sagt ingen bra bloggare vet att jag lovade slänga in några bilder från alsången i tisdags men har inte hunnit med de. så antingen kommer dom väl upp ikväll eller inte alls :p
men nu behöver jag skriva av mig lite för de har hänt ett och annat.

De viktigaste och jobbigast är väl att pappsen åkte in till sjuk huset inatt. vet inet riktigt vad som hände. appropå att familjen inte varit hemma på hela veckan så har jag inte fått höra nått om några mag problem. sen så kom alla hem i går kväll runt tio sådär. vi kollade lite tv tillsammans men de var egentligen de ända vi han för jag var trött och gick å la mig runt elva. På morgonen då jag vaknar är bara min syster och hundarna hemma. jag ringer till min mamma som berättar allt och säger att dom är inne på södersjuk huset för pappa fick värdens kramper i natt.
Jag fick rysningar i hela kroppen när jag hörde de. jag tänkte direkt tillbaka på mormor som dog i canser för ett år sen hennes canser satt också i magen.

De jobbigast var väl att berätta fölr min lille syster för jag visste att hon skulle bli knäck. men appropå at tmin mamma bad mig så hade jag inget annat val. Men som tur var så blev hon ganska lungn efter någon minuts kramar, men hon ville inet att jag skulle lämna huset för att gå till jobbet. men som tur var kom min brorssa hem tio minuter innan bussen gick. 

nu har jag suttit på jobbet och varit lite orolig men nu ska jag ta bussen direkt in till sjukhuset för att få vet mer om vad som har hänt. fortsätter inlägget ikväll hoppas jag. <3<3<3

Du hjälpte mig idag tilda bara så att du vet <3

....<3

sitter här på jobbet och väntar på tilda.
har varit lite folk här titt som tätt men jag försöker roa mig med min konstnärliga förmåga haha. har faktiskt suttit och ritat av lite kläder och personer från mina favortit bloggar.
de ända jag vill nu är egentligen att springa ut i sommar vädret och leka med dig.
Jag försöker hålla dom borta men jag känner verkligen hur myrorna kommer krypande upp i benen och dom vill verkligen dra mig ut till solen. men nää här måste jag sitta och vara sosial med mina små besökare.
ska nog ner till vattnet senare och ta mig ett dopp. de var så länge sen jag badade. har inte haft de här suget för att bada på länge heller men idag är de dags.

men nu ser jag min lilla tildi komma utanför så nu ska jag umgås med henne

slänger in ett litet kvälls inlägg

Kom just hem från allsång på skansen. Var där med några underbara tjejer och kollade på underbara håkan.
men de kommer jag berätta mer om inom tillsammans med några fina bilder.

Dagen har varit rätt skön, jobbet var kanske lite långtråkigt idag för de var väldigt lungt.
Men Andy min lilla hest kom och gjorde dagen lite ljusare genom att äta en mysig lunch med mig. Blev lite fettis pizza.
De känndes faktiskt sjut skönt att träffa dig igen konstigt nog är du en av dom jag saknar mest och jag kommer nog sakna dig ännu mer. 
för du har nog lite rätt i vad du säger opm att vi säkert kommer glida ifrån varandra men jag vill ialla fall försöka hålla lite kontakt för du är en sjukt skön person som jag inte vill mista.





Imon blir de mer jobb och en lunch tillsammans med älsklingen, tilda så klart :)
Hon kommer hem tidigare bara för  min skul. Kan ni tänka er, har sån jävla tur som har henne. älskar dig baby 

puss puss och god natt  

så såg de ut då

Mitt liv har varit väldigt upp och ner på sistone. Ibland har jag svävat på moln och levt i mina tankar medans andra dagar har jag gömt mig i ett svart hål och försökt att blunda för allt jobbigt och hemskt runt om mig.
Men varje gång jag hamnat i dom här svackorna i livet har ni hjälpt mig upp och ni har gjort mig starkare och starkare under våren.
Den osäkerhet jag haft då och då har ni nästan lyckats få ut ur mig. Jag vill inte att ni försvinner från mig nu, jag vill att ni stannar kvar och att vi fortsätter att hjälpa varan. 

Den här våren har nog varit den lyckligaste i mitt liv, stödet har funnits från varje håll och jag har kunnat leva mitt liv utan att vara rädd för att bli lämnad ensam. Jag har alltid kunna släppa på känslor i eran närhet, de vill jag fortsätta med.  

Alla våra dagar vi upplevt tillsammans och speciella stunder dom kommer aldrig få lämna mitt huvud.  
 



spanien med er!


Balen, den sista kvällen<3


så små och så många var vi för fem år sen!



Kanske de va den sista middagen <3

jag glömmer er aldrig

Ett långt uppehåll och starten på ett nytt liv!

Ett långt uppehåll och starten på ett nytt liv!
De har hänt otroligt mycket sen sen jag skrev sisst. nu är de sommar och grundskolan är nu för bi.
De är dags att gå åt ett annat håll än jag gått tidigare. Alla nina vänners vägar kommer gå åt olika håll nu de är svårt att gå men de kommer bli ett måste. De är tungt att lämna allt bakom sig och fortsätta med de är de ända sättat att prova på nått nytt. Kommer sakna alla så otroligt mycket.
 
klassen underbara klassen kommer jag kunna klara mig utan dom de är nått man får se. de ända jag ska tänka på nu är att leva livet och se hur de går. jag ska försöka hålla fast vid mina vänner jag har nu men ändå söka nya.

bloggen kommer ligga vid sidan om som en plats där jag kan skriva ner mina känslor.

Min känsla idag är lycka!
just nu känner jag att livet leker och sommaren får mig på benen, de känns som om inget kan gå snett :)

dom närmaste veckorna kommer ni bara få höra om mina tillbaka blickar på livet jag levt och mina tankar om framtiden
 jag ser framimot att få berätta om mina tankar som jag levt i den senaste tiden.

innan jag återgår till mitt arbete ska jag skicka en liten hälsning till några personer som betyder för mig
tilda saknar dig otroligt mycket längtar efter våra härligaste stunder du är den som betyder mest och du vet om de:)
helle min lilla ängel kommer aldrig glömma dig och ditt underbara leende. 
Lisa min älskade lilla fisa vi måste ses snart.
ni och många mer alla ni från gruppen jag lever med och min underbara klass anyd, jossan, putte, erri, tessi ni betyder otroligt mycket och jag glömmer er aldrig inte dig heller bettan ; )

Saknar er men hoppas vi ses snart<3<3

Nu ska jag servera lite kaffe till gammlingar haha :)

Puss Puss på mig haha har inte nån mer läsare än mig själv än så länge så pussen blev till mig själv kanske lite till tilda också ;)

RSS 2.0