Mys dag!

Vaknade vid 9 utav väckaklockanstjutande. Innan jag somnade den kvällen hade jag bestämt mig för att ta en springtur på morgonen men  just vid de ögonblicket ville jag inget annat än att ligga kvar och mysa under täcket, så stängde av radion och somnade om. En timme senare gick jag upp och satte på mig mjukiskläder, jag gick ner i köket för att kolla om jag kunde fixa något att äta. Men va gör man när kylskåpet är tomt och magen kurrar. Man kollar självklart frysen och tar fram några lussebullar att mummsa på :) efter en kopp kaffe och några lussebullar lockar sängen igen.
Men för att ge dagen en chans så skickar jag ändå iväg några skickade sms för att se vad dagen kan bjuda på. Men de slutar med att jag får min önskan uppfyld och kryper ner under täcket igen. Kvällen får istället chansen att visa vad den går för. Nu har jag sovit bort i stort sätt hela dagen även kollat tv och lekt med datan.men ändå är jag helt sjukt trött.     Det är galet, sover man 6h på en natt är man inte pigg, sover man 8h är man inte heller pigg, sover man 10h är man fortfarande trött, detsamma gäller 12h sömn.. inte ens 18h gör en pigg.

Men nu får de inte blir mer myspys under täcket idag, utan nu ska jag få någonting gjort här, greja lite och sedan hoppa i duschen. sedan blir de till att träffa kajsa så ska hon få hjälpa mig att handla och sen så kankse vi tar en tripp förbi friskis och svettis för att gyma och sola.  

Ha en fortsatt bra kväll :)
pusspuss


Är nu enttligen hemma!

Heeyy, nu har de gått några dagar med bara en massa jule mys och jule firande tillsammans med familjen, mammas brorsfamilj och morfar så klart. själva julafton blev great! Dagen började med att vi åt frukost framför granen och öppnade några paket, jag blev nöjd.  Jag fick väl mest pengar och kläder, men sen fick jag även massa presentkort på blandannat ett massage ställe. hur nice som hälst. kanske inte de roligaste klapparna men böhövliga och va är en rolig julklapp egentligen? Jag ska nog i alla fall föröka boka tid till den där massagen redan imon,  tror faktiskt att jag skulle behöva den nu. Sen fortsatte ialla fall julafton med god mat, kalleanka och självklart massa kvällsaktiviteter som att sunga singstar för glatta livet. Jag som är så bra på att sjunga äger ju på de xD
På torsdagen blev de skidåkning och sen ännu en mysig middag :) blev även en lång kvälls promenad ute på isen under en sjärn klar himmel <3

Dagen idag har jag ängnats åt att packa och sitta i bilen. Även fast hemresan blev lång så var den trevlig och fridfull. Åkte hem tillsammans med en vän då familjen stannar en vecka till. ska bli så underbart skönt att var själv hemma ett tag. kom ialla fall hem sent i kväll runt tio tiden. Jag han väl vara hemma sådär en 10 min då jag dumpade feta väskan, men sen så tog jag första bästa bussen till en väldigt underbar vän. 
Är nu med henne fortfarande. Känner mig väl lite osocial nu när jag både är på datan och smsar med underbara erik och nu ser jag även att hon nästan sover xD Men kan tyvärr inte sluta smsa med dig för jag känner mig jätte dum :(
Här har du ordnat en överaskning till mig när jag kommer hem så har jag inte svarat på telen på hela dagen då du förökt ringa sen så hör jag att du varit hemma hos mig så var jag inet där :(
Ska värkligen gott göra dig vännen!

Men nu ska jag nog väcka lilla vännen och se om jag kan slagga här :)
hare gott så hörs vi kankse imon saknar dig!


GOD JUL!

Efter två underbara dagar i backen, då solen lyst på mig och kylan bitit mig i kinderna. Sitter jag här med bort torkade tårar som tidigare fallit från mina ögon ner i min pappas famn. När mina dagar är fulla med lycka och fantasitankar om nuet och framtiden, då blir kvällar och nätter fyllda utav helvetes tankar. Jag funderar ofta över tiden den här hösten som förändrat en stor del utav mitt liv, både på gott och på ont. Jag tänker på allt de som jag skulle velat gjort och på de som jag gjorde istället. När jag känner mig som mest värdelös och då jag tror att allt som gått åt helvete är mitt fel är pappa en bra nalle att ha till hans. Även fast jag inte kan berätta nått för honom för att han är inblandad i ett utav de största helvetena så är hans närhet betydelsefull. Speciellt nu när annan närhet saknas.
 jag borde egentligen sova men de går inte, eller jag försöker inte ens de finns ingen anledning att gå och lägga sig tankarna kommer bara rusa runt och jag kommer längta till dagen.
kanske speciellt i natt efter som de är julafton :) Jul är nog bland de mysigaste som finns bara att få sitta här helt själv, dricka en kopp te och se de små klapparna liggandes under julgranen kan de bli mysigare.
om jag gå och lägger mig nu så kommer jag nog drömma om värdens mysigaste jul med bara en kärlek och massa vänner. Jag får nog se till att fixa de till nästa år för de skulle vara så otroligt mycket roligare. Jag orkar liksom inte med samma sak år ut och år in. Även fast jag älskar min familj så måste jag säga att jag är jävligt trött på den och jag orkar helt enkelt inte med dem längre. Det här lär ju kanske redan vara den sista julen med hela familjen för den delen, eller vem vet. Ni säger ju i och för sig att ni alltid ska vara vänner. Men snart åker jag ialla fall hem och slappar helt själv, ska bli underbart.  

Det blev ett väldigt tråkigt inlägg men de jag ville förmedla var att jag mår bra även fast mitt huvud alltid är uppe ivarv och även fast de finns en del jobbigheter som stör mig   
Nu vill jag bara säga att jag tycker alla ska ha en väldigt bra julafton med massa kärlek <3 
NATTI NATTI   


Lussekatter

Har varit sjukt duktig idag, jag har både hjälpt mamma att baka lussebullar och även hjälpt bror min att skotta fram lille röd xD bilen. Jag vaknade runt nio i morse kände hur trött jag egentligen var, men kunde ändå inte ligga kvar i den varma och mysiga  sängen mer en nån timme. Så de blev upp och hoppa tidigt för att äta en god frukost, mest bestående utav varm oboy, hihi. Medans den största delen utav familjen sedan åkte för att handla gick jag och bror ut för att skotta oss igenom en meters tjock snö bort till de kallade garaget. Då våran snöslunga gått sönder tog de ett jävla tag och de var jävligt jobbigt. Men de känndes bra att ha gjort lite nytta och när vi sedan var klara kunde vi gå in i värmen och njuta utav en kopp kaffe och några frallor.
Eftermiddagen ängnades åt att baka knäck och påfyllning utav lussebullar, min beställning ;) mummssii. 



kolla bara va fina!!


 
 
Har även försökt få lite kontakt med denna filur ikväll. men inte då, hon är för upp tagen med pojken som har osexig dialekt från göteborg.. xD
sno inte min flicka william, jag behöver nog henne snart, älskar dig!!!
lite gammalt och lite nyare bilder xD Jag diggar oss i flätor gumman <3<3
 

<3



 

Kvällen försvann lika fort som den kom


Tänkte mig den perfekta mys kvällen och så blev de också dock med några brister.
Efter att man åkt bil hela dagen och blir väckt utav någon som säger vi är framme, tänker man först äntligen men sedan när folket öppnar bildörrarna och man känner den kalla luften tränga in i bilen och in under täcken och filtar vill man inget hellre än att ligga kvar. Men efter en stunds tvekande kravlar man sig ut ur bilen och blir fylld utav en underbar känsla, marken är helt vit upp mot en meter snö där de inte är plogat. Jag vänder huvudet uppåt och ser en himmel blänkande som aldrig förr varenda stjärna lyste på mig. Jag känner mig både magisk och lycklig.
Det var nog härligast känslan på länge. Även fast du är så långt bort och även fast du inte längtar tillbaka, så ägnades alla min tankar till dig just då.
Kvällen fortsatte med lite mys med familjen, det märks att alla verkligen gör sitt bästa genom att försöka vara sig själva och jag måste säga att vi är jävligt duktiga på det. Men egentligen vet jag precis vad alla tänker, men jag sitter tyst och finner mig i det fejkade beteendet. Jag och pappa tar våra pratstunder i enrum istället för vi förstå varandra och jag vet att han sitter och tänker precis på samma sätt som jag.
Jag tänker att det inte är min mamma som sitter här för hon skulle aldrig gjort nått sånt här. Jag trodde hon var den ärligaste människa på denna jord men allt var tydligen rent fejk eller? Vad har denna människa gjort med henne, de undrar jag vad har han gjort för att få henne att göra så som hon gjorde. Jag förstår mig inte på det men jag frågar inte heller.
Men kvällen är inte slut, jag går upp och lägger mig i sägen en stund för att få andas ut lite. Jag slår på datorn och överaskas utav ett hej! Jag blir glad och vi pratar en stund de känns bra men alltid när jag pratar med dig undrar jag vad du egentligen tänker?
tänk om jag ändå kunde läsa tankar för en dag. Efter en stunds prat gick jag ner och satte på mig min jacka tog med mig min kärlek min hund och gick ut i mörkret. Snön glimmade och knarrade under våra fötter, vi gick bara längs med den lilla vägen genom byn. Promenaden den kändes som en evighets men egentligen varade den bara max tjugo minuter. När vi kom in i värmen tog jag med mig en kopp te in i vardagsrummet för att titta klart på beck. Jag hade sätt den många gånger förut men jag kollade ändå.
Nu när alla sover kan jag sitta här nere och skriva för mig själv och de ända ljud som råder är knappandet från tangenterna och andetagen från älsklings hunden. Så här tyst kan de aldrig bli hemma det är de som är så otroligt skönt inga onödiga tankar råder utan bara dem jag tillåter.

Jag hade inte tänkt sova bort hela morgondagen utan göra lie jul nytta, så jag ska nog försöka sova lite nu.
Om jag sover så drömmer jag sött..


kvällen kom lika fört som den nu är försvunnen

 


JUL LOV!!

Fuking jävla skolan är slut!! 3 veckors underbart lov att se fram emot. Jag är förväntans full,  jag hoppas att mina mijloner tankar ska ränsas bort, inte komma upp och förstöra hela min heliga tid. Varför ska jag slösa energi, borde jag slösa energi. 
Ni är dem som får mitt liv att rulla vidare, jag kan bara slappna av och leva livet tillsammans med er. Jag tänker själv klart på dem  7 änglar jag ängnade min torsdagskväll med på Fondue boden.
Torsdags kvällen var fantastisk brudar, en jävla massa skartt och en jävla massa berättelser. Mer om de kommer.  
Ni och några andra får gärna lysa upp mitt heliga lov.
Men alla ni andra som får mig att vilja sjunka ner i jorden, som bara kommer för att förstöra mitt liv.
FUCK OFF!!



Det är som att andas under vatten


Det är dig jag litar på
Det är dig jag bryr mig om
Det är du som är min vän
Det är du som är min kärlek
Det är dig jag behöver nu
 
 


Tyst eller inte

Jag är lite ledsen då och då. Men för det mesta är jag tyst

                                                                tyst de går som ett eko i mitt huvud..

Varför, varför ska jag vara tyst

tyst
tyst
tyst ......

Det är som ett plåster. Man vet att någon gång måste man riva bort det. Men man kan inte välja. Antingen så river man bort det långsamt och det svider. Plågar en, man gråter men det kommer aldrig gå över. Eller så river man bort det snabbt och det gör ondare en någonting annat men sedan så är allt över. Och man kan gå vidare.

De gäller bara att ta tag i sig själv och bestämma sig för vad man vill med sitt liv.


Det är lätt att skriva på papper man inte lika lätt att genomföra men Ni som hjälper mig..  är så lycklig över att ni finns!


Tårar utan anledning


Igår var första kvällen utan plugg på otroligt länge. Har längtat efter dom stunder, då du inte varit tvungen att tänka på nått bestämt,  utan bara de som just för stunden ligger närmast hjärtat får dyka upp i huvudet.
Jag kunde lägga mig i sängen och bara slappa framför tvn. Och just denna kväll just den sekund då jag slår på tvn börjar en av mina absolut favortit filmer, Titanic. jag var tröttare en nånsin den kvällen men jag var tvungen att se klart den. jag har alltid tyckt att den här filmen varit sorlig men jag tror aldrig jag gråtit så mycket som jag gjorde igår kväll. Det var läskigt jag ville bara ha ett svar på varför de rann. Jag började känna av känslan att förlora någon som man skulle kunna göra allt för.  Är det verkligheten och inte bara en dröm.
Bara några dagar kvar....

 


.....





Hade lite tråkigt när jag satt här i min ensamhet och tänkte på allt mellan himmel och jord.
så jag kladdade ner lite roligt skit som ni kan få se. <3<3

 

Myspys <3<3

Efter en mysig helg och en bra start på veckan.

Helgen blev faktiskt en av de mysigaste på länge. Det blev en blandning mellan nytt <3 och gammalt liksom.
fredagen började med ett jul bord, ja kanske inte de roligaste men de var trevlans de med :) sen  blev de mys hemma framför tv med godis och med <3 I lördags var de film skratt och seriöst snack med de gamla vännerna. Det blev en lyckad kväll, det känndes så jävla skönt att få prata av sig med er som alltid varit ett stöd. Massa pussar på er!

efter en bra helg blev måndagen på topp! den gick snabbt och sen var de tisdag den ängnades med oska roch ludde istället för att spela innebandy som resten utav skolan roade sig med. Skit mysig dag blev de.
 
Pepparkakor blev de även till kvällen.
Kolla bara hur duktig jag är, så länge inte ludde förstör :p

 
Finaste utav mig och Lisa<3


RSS 2.0