gymnasie problem och shopping

Jooo visst de är skönt att man kommit in jå allt man har sökt och så.
Men nu ra nu när de gäller nu när jag ska söka och sen aldrig får ändra mig varfan ska man söka då.
Jag har liksom tre nya linjer jag vill lägga till som jag inte har en aning om vilka intagnings poäng som gäller. 
 
dom skolor de står mellan är

Marinaläroverket i danderyd 
jaa jaa vet att de är långt att åka och de kanske är helt fel grej för mig men fatta najs 12 veckor borta i väst indien.
äta på resturang varje dag mm de kallar jag najs.

natur räddning på värmdö gymnasium
japp natur är pluggis! och jag vet dom slutar typ fem varje dag på den linjen men dom har å andra sidan bästa sammanhållningen i klassen och de verkar vara en väldigt rolig linje + att värmdö är en bra skola med grymt sköna människor.

Teknik design på nacka gymnasium
en anorlunda linje som verkar kul på sitt sätt men jag har egntligen aldrig tänkt på design banan utan de är nu den senaste månaden som jag börjat spåna i arkitekt yrket. skulle lätt kunna tänka mig att vara inrednings arkitekt och om jag vill de så är den här linjen perfekt. men jag vet inte va den leder till om jag inte vill bli de.

Marin och dykar linjen på doctus
vet faktiskt inte så mycket om den här linjen. man är ute och dyker mycket runt norge. jag har alltid velat ta dykar sertifikat och jag ahr alltid tyckt att de varit häftigt att dyka och så. men de känns som om jag inte vet ett skit om skolan och den känns lite B alla som sökte blev liksom intagna hur kul kan de va.
men men jag ska dit på öppet hus med andy på torsdag så jag kanske ändrar åsikter sen.

samhälle beteende på värmdö
Har aldigt haft en tanke på sam förut. Men matten blir ju bara tråkigare och tråkigare i skolan så vafan ska jag gå natur för tänkte jag. och sen så tänkte jag att beteende skulle vara fett intressant jatt gå. jag har liksom alltid velat va bara på att läsa människor och jag tycker de skulle va jätte kul att jobba med människor också speciellt ungdommar kanske inom idrotten. De kom en tjej och hade föredrag för minna yngre gymnaster för ett tag sen jag tyckte de var jätte kul att lyssna på henne för hon verkade verkligen veta va hon snacka om och när hon stog där och berättade vissa saker kom man på hur just den grejen uppstått i gruppen tidigare. tänk om jag då hade haft samma kunskaper som hon då skulle jag kunna föhindrat den konflikten.  
ojjj va lång den här sista blev. men ajg känner verkligen att jag kan ha använing för en sån här linje men jag tror faktiskt inte att jag skulle tycka de va så kul.  fast man vet aldrig ska försöka tareda på lite mer om den för jag har faktiskt inte läst nått ännu.

så fyra olika skolor fem olika linjer, de blir ett svårt val : / 


Shopping med två underbart sköna personer helle och ida.

fredag 18 april har varit en jätte skön dag ett tidigt slut av skoldagen. men stannade dock kvar i en timme och lekte med carro vickan och robbin. jag hjälpte dom att spela in en liten film. eller jag kom med ideer som dom inte kunde tacka nej till hahah.
vid halv ett tiden kom helle och lekt med oss. de vi egntligen gjorde var att vänta på ida som slutade vid ett.
och efter att den sega ungen gått från sin lektion så drog vi in till stan och hittade självklart massa rea butiker hahaha. helle och rea hörliksom ihop :)
idag hittade till och med jag saker på rea köpte två par skor för 100 kr de måste fan vara rekord.
och en tröja från gina. orkar inte fota nu men kanske gör de om jag får tid nån gång i veckan.
men nu så ska jag försöka hitta nån att leka med.

imon är de garn handling som gäller dock inte för min del för mig blir de träning hehe
Hej svejs <3<3<3<3

KOM IN!!!

Äntligen har gymnasie svaren kommit
och jag kom in på alla mina sökningar
HAPPY!!!
Har fan gått och oroat mig för att jag inte skulle komma in.
nu när jag vet känns de mycket bättre men nu därimot har jga lite ångest för vad jga ska välja nu när jag vet att jag kommer in på allt jag vill. de kommer bli ett svårt val men med lite ordentligt tänkande och ett snacka med pappsen och mammsen ska de nog bli rätt val.

Har de hänt något annat roligt sen jag skrev sist??

Jaa faktiskt, förra helgen så var de hultsfred med ett litet tjej gäng. 
jag var där och kollade på en tävling. lekte lite med några najsiga pojkar också de var fett med kul. 
vi har haft flera nationella prov i engelska den här veckan och de roliga va att de gick bra på alla så jag lär ju få behålla mitt g i engelska de är verkligen mitt hat ämne haha

men nu ska jag rulla vidare till lektionen.

ska försöka slänga in ett till litet inlägg idag
efter en dag i stan med helle och kanske några till. <3<3<3


glömmer de aldrig

tjaooo!!

Kom ju hem från valencia den här veckan och tycker de är på tiden att lägga upp några va alla dom typ 1000 bilderna vi tog där nere. vi har haft de så sjukt kul asså de går nästan inte att förklara. de är jätte skönt att vara hemma men jag längtar tillbax väldigt mycket också. men de var nog lagom lång tid ändå för annars hade vi säkert dödat varandra. Vi beter oss nämligen som en stor familj och man bråkar ju ofta i en familj. då kan man ju tänka sig hur de skulle låta om alla i en lägenhet började små tjafsa om nått haha jag skulle inte vilja föreställa mig de.

   
 

- Två sköna killar <3
- En natt promenad
- Ett jävligt skönt gäng
- Ett as coolt museum
- Starten till en jävligt najs kväll
- Utsikten från balkongen men våra killar som steker <3<3

De kommer mera jag lovar <3<3<3 

Inget bloggande i helgen för då ska jag till hultsfred med gänget ska bli fett kul. <3<3 

i valencia

Tjaooooo folket!!!
Allt bra eller??
har de sjukt najs i valencia med klassen langtar absolut inte hem.
fast saknar alsklingarna. 
vi kom hit i onsdags och hitills har de bara varit fint vader typ 20 grader, ganska vatrmt i vattnet och fest varje kvall. de kallar jag najs!!! shoppingen ar jatte bra har handlat for nastan 1000 nu kanske blir med far se.
sitter har och snackar med underbara thowe nu ocksa hon har tyvarr fatt mig pa fett daligt humor traningarna gar tydligen skit hemma. assa jag orkar inte komma hem till ett lag som inte vill vara pa topp fan ocksa.  
men ska inte tanka pa de for nu ska vi tillbaks till lagenheterna och ha de javligt najs ; )
 
berattar allt nar jag kommer hem om alla vara kvallar och dagar.
de kommer aven massa bilder. :) pussar

RSS 2.0