Nya tider!

Sommar värme och underbara människor lever omkring mig nu för tiden. Jag har haft sommar lov i tre veckor nu och mår jätte bra. Allt trist börjar rinna av mig och jag hoppas på att jag har hittat min väg och du din. Jag saknar dig jämt, men har ändå släppt dig. jag orkar inte ha någon som trampar på mig. Det gör inget att du struntar i mig längre, det ända som stör mig är att jag inte vet varför. Men de kan jag leva med nu, tack vare underbara vänner. 

Det har hänt mycket dom senaste månaderna. Skolan blev roligare och jag jobbade verkligen på slutet det gjorde mig till en mycket gladare människa som kunde öppna mig mer. Klassen har kommit mig närmre jag älskar den/dom verkligen. Vi ägnar inte bara skol tiden tillsammans utan otroligt mycket tid utanför. Om några dagar så åker jag med dom underbaraste ut på sjön. Vi ska ängna 2 veckor i en liten koj och det kommer bli galet roligt tjejer. samma galna brudar har fått med mig på ideen att köpa en segelbåt, det ska också bli riktigt roligt! trodde aldrig att jag skulle hitta på nått sånt här innan 25, så vad kommer hända då johanna och sofia?  Jorden runt?



Det har alltid varit tjat om laget eller hur. Ja det finns kvar och vi har roligt, tjejerna är få men lika älskvärda som vanligt. dom galna<3 den underbara<3 och den kära.

Det är inte bara dom gamla vännerna som jag kommit närmre utan jag har träffat otroligt många nya. Dels under skolgången och den här sommaren. I förr går så kom jag hem från peace n love sjukt rolig festival och galet sköna människor som jag absolut tänker träffa igen. 

Sommaren kommer leka vidare och jag hoppas att den leder till något bra, hoppas på att skriva mer :) pussen  

 

RSS 2.0