godis mirakel









hahahaha idag hände värdens mysko grej xD
först vare de ju en najs skoldag :D med en massa skojs!!!!
sen så blev de till att möta tilda i stan vi var inne och kollade på nya monky vid hötorget. jag hittade faktiskt lite små grejer ett par myxor och två söta tröjor :)
men nu till de mysko, vi tänkte självklart att vi skulle passa på att köpa oss lite godis innan vi drog hem. så gick vi in på den där jätte goda godis affären vid hötorget. efter vi fyllt våra påsar rejält så skulle vi betala och gissa vad båda påsarna vägde :P  JOOO EXAKT FÖR 58,41 VAR HAHA XD han i kassan blev helt förvånad och sa att de aldrig hänt förut han var till och med tvungen att väga om dom :p jag blev fan lite rädd asså tänk att bara en ända godis mindre i min påse hade förstört allt  hehe xD

Men nu vätar ett samtal till kajsa och sedan den mjuka sängen :D god natt sötisar

halllooooj

tjenare sötisar! 
de blev en trevlig och nice lördags kväll som började med en liten lag middag på en resturang vid hötorget . sen så drog vi hem till tilda gumman och fortsatte med lite chill krök, runt tio tiden så blev gänget sugna på lite pojkar så vi drog till fanny där hennes brorsa och hans kompisar också hade lite chill krök ;)
blev en hel njas kväll med både dans och snappsvisor XD 
appropå att kvällen blev sen så  ägnades söndagen i soffan tillsammans med tilda halv sov väl typ hela dagen medans vi gottade oss med massa chips och bananer doppade i yoghurt.

imon blir de lite mer allvar i skolan!
skönt att man har sovmorgon till elva och tio i alla fall. ;) bilder från kvällen kommer senare <3<3<3

Mysspyss

Skolan har börjat och de känns både toppen och skit på samma gång.
Idag så har jag bara tagit hand om mig själv. Jag slutade skolan runt 2 och sedan satte jag mig på bussen hemmåt.
Efter några slappa timmar drog jag en snabbis till andy. Det var ett tag sen vi såg, så de blev mys, vi snacka mest en massa skit och kolla film ;) Vid nio tiden drog jag hem till tilda och myste med tjejerna. Vi tyckte att vi var värda att gotta oss lite så gjorde i årdning lite fruktsallad och tog ett varsit vaniljhjärta :) mummmsssi!!!
Har även kollat lite bert filmer XD älskar bert så jävla skön :P







Hahaha verkligen heta bilder på oss gumman:P <3<3

Nu ska vi gå och sätta oss i fönstret för att ta en liten cigg och snacka ändå mera skit :)
<3<3<3<3<3<3 pussissar


vill inte börja alvaret!!

Om några timmar så ska jag sätt mig på bussen mot danderyd mot alvaret!
börjar faktiskt bli lite nervös nu. Men jag hoppas på de bästa. även fast jag inte är så jätte taggad på den här skolan så ska jag ialla fall ge den en chans i några veckor och jag vet att om jag är possetiv från början så har den iala fall chans och visa sitt bästa jag :)

Ni får önska mig lycka till så ska jag försöka sova några timmar idag ialla fall :D

puss på er älsklingar!!! <3<3


vill inte lämna allt

VARFÖR!!  Varför ska allt bli så här. Det var inte de som var meningen, det var inte så jag hade tänkt mig, det var inte så du förklara de. Det var fan inte så här de skulle bli. Varför blir de alltid så här.
De är tammefan bara tre saker jag verkligen vill och de är fan inget som blir rätt. du tror att du kan hjälpa mig va men du fattar inte att de är mycket pågrund av dig de blir så här.
Men ändå vill jag bara var hos dig.
Men jag vet inte vart anledningen sitter.
Jag har glömt bort hur de är att vara kär, hur de känns att tycka om, jag minns sorgen när du gick men inte glädjen när du kom. 
Jag är rädd för att älska är som att åka tåg, lätt att hoppa på när de står men svårt att hoppa av när de går.
Du sa: " jag älskar dig" Och jag ryggade tillbaka som för ett slag. De tre ord som skulle säga allt,  är tre ord som jag istället är rädd för att de ska lägga sig som tre yttligare stenar över muren imellan oss.

jag vill inte ha de så här jag vill inte börja ett nyare liv lägre saknar alla så jävla mycket nu! vill inte tappa er!

café 60

Blev en sjukt mysig kväll med älsklingarna! Fisalisa, Thowe och lilla Tildi.
Denna underbara kväll ägnade vi på natt cafét 60 ett as mysigt cafe på sveavägen lätt ett utav favoriterna. De blev en massa skratt och flumbilder. Men ävn lite seriöst snack, de var faktist väldigt skönt att få prata av sig med dom vi har ju inte träffats så mycket den här sommaren så de fanns en del att ta upp :D

LITE BILDER












lite fler bilder finner du på frohms.bilddagboken.se där kommer även lite solarium bilder på mig och tildi xD
vill egentligen berätta om en liten buss historie om en jävla käring till busschuför men de pallar jag inte utan de får ni läsa om på tildas blogg hihi

sov så gott nu så hörs vi imon :) <3<3<3

najs helg asså

Fan detta har nog varit en av dom roligaste helgerna den här sommarn :D
började ju med en sjukt bra konsert i fredags med två underbar personer. Sen i lördags blev de party party i bålsta ;)
började min dag med att tagga till lite framför datan med hög musik sen så drog jag till linnea som var med sebbe för att  taggade till ändå mer vi gjode oss i årdning i några timmmar och drog sedan in till stan för att käka donken tillsammans med jossan.
sen tog vi tåget till bålstad och träffade julia vår gammla klass kompis som hade bjudit oss och hennes tjej kompis jennifer de avr dom som höll i själv festen.
vik var väl där och hjälpte dom med förberedelserna ett bra tag innan folket kom. men när folket väl kom blev de en fartfylld och jävligt najs kväll. kankse gjorde bort mig lite granna men vafan bålsta folket träffar manju inte så ofta ;)
vi kom ialla fall hem till julia runt sex och sen så blev de till att sova några timmar och sen blev de en mysig  dag där hemma.

men på sönda kvällen så blev de lite liv i mig igen för då var de dags för tjej middag hos jossan. skulle vara tänkt som en liten avskedsmiddag med en massa mys. vi åt en jävla massa kräftor och lyssnade på najs musik och snacka massa skit ;) blev en nja soch mysig kväll helt enkelt med skönt folk som jag inte träffar annars :)

bilder från lördagen kommer någon gång i veckan min kamera blev nämligen kvar där hehe :P
 nu så ska ajg sanrt ta bussen in till stan för att träffa lisa thowe och matilda :) vi ska nog bara ta en fika på cafe 60 och snacka massa skit :D

pusspuss och ha en trevlig kväll!!<3


entligen helg!




yeaaah!!

Mina små tigrar

Nu var jobb veckan entligen över. Har varit väldigt roligat att träna dom här små bus fröna tillsammans med lisa och de har även gjort mig på tränings humör :)
Men de har även varit väldigt jobbigt för dom är inte direkt värdens lydigaste xD men kommer i alla fall sakna dom lite:p
Har i alla fall tjänat i hop lite extra pengar nu blev väl typ 2500 så nu blir de fest och shopping  :D
 Efter jobbet blev de en träff med erika och helena vi gick och såg på en konsert som hette nått med hedvig var faktiskt riktigt bra och rolig. De var trevlans att träffa dom igen i alla fall var ju ett tag sen nu. Fick prata av mig med helle på hem vägen så de var riktigt njas. 
 Bilder från konserten kommer kankske senare erika tog nämligen lite bilder :)

Imon blir de bålsta med linnea och jossan för att träffa julia som ska ha en liten födelsedags fest kommer säkert bli as najs :) sover även över där så blir nog inte någe inlägg imon :P

Nu så ska jag sätta på en film och äta något gotti :D men vi hörs, ha en super bra helg <3<3<3

kommer sakna dig


Många tankar har flygit genom mitt huvud i kväll både tårar och glädje har kommit ur mig.
Tårarna har många orsaker de är dels era fel fan är så trött på er!
sen så har de nog mycket med att de finns så många frågetecken i mig. De har väl dels med att gymnasiet och truppen är så komplicerat. de är bara en vecka kvar tills allt drar igång, allt nytt. Men en kompis till mig, wilberg sa att de är tråkigt att skriva så deppiga tesxter så i stället ska jag skriva lite om en tjej som levt vid min sida hela livet.  


Den här tjejen heter josefine åkesson och var som en sysster för många år sen. Vi har inte alltid varit lika tajta sen dess men vi har ändå alltid haft varandra. hon har alltid stöttat en på ett eller annat sätt. Tog ett litet snack med henne i kväll och de känndes väldigt skönt faktiskt. den här helgen ska umgår tillsammas med henne för sen så finns de inte så mycket tid kvar för den jäven åker till spanien för att  festa sönder ett år. Och hon kommer ha de så jävla najs så hon helt kommer glömma bort oss här i regniga sverige men så lätt ska hon inte bli av med mig vi kommer och hälsdkar på hjärtat de lovar jag ;) 

Kommer sakna dig som fan men de är vi föralltid <3<3<3

och jaaa de är inte en så gullig bild men vafan den bjuder vi på ;)
 
okej wilberg de var inte värdesn roligaste inlägg men de var ialla fall inte deppigt ;) hahaha <3

???

Kanske är de så här jag vill ha de eller kankse inte?
Men just nu känns de i alla fall som ett steg på väägen de känns som att de är de ända sättet för att sedan hitta rätta lösningen.
saknar dig <3<3

del 1


Del 1 bilder från london!!


 
 
 



De var några bilder utav ungefär 700 XD de kommer flera och då även med lite text till :p

Idag har min dag har varit väldigt skön faktiskt. vaknade med värdens träningsverk men konstigt nog så är de bland de bästa jag vet för jag känner mig jämt så duktig när jag har tränings värk XD vädret har varit super för en dag på friedrotts banan så jag klagar inte :)
när jag kom hem så tog jag de lie lungt och åkte sedan åkte jag med mammsen till stan för att kolla på lite små saker. så kvällen blev en slapp medn lyckad kväll.

puss och heej <3<3


Du var allt för mig och jag saknar dig!!



Grattis på tolvårs dagen <3<3<3

semestern slut och jobbet börjar

Är nu hemma från london och har redan börjat jobbet!
vi kom hem igår kväll runt elva jag var rejält trött så de blev inget bloggande då. 
Idag har jag ägnat min tid på boo IP från halv nio till fyra. jag är nämligen tränare på ett friedrotts läger för massa bran.
Det har faktiskt varit kul jag och en till tjej som heter lisa fick ta hand om alla pojkar födda 2000. dom var verkligen jätte söta kankse lite jobbiga också xD
ska ialla fall ta hand om dom hela veckan. 
tillbaka till london! jag och tilda har ialla fall haft de super najs och super kul. shoppat mycket och bara levt livet.det var verkligen njas där nere.
massa vbilder och sånt kommer imon.
ikväll orkar jag inget mer stannade nämligen kvar efger lägret och tränade lite med freja och lisa och dom är inte direkt otränade så de blev en hård intervalträning. så jag är väl ganks aslut i hela kroppen nu.

natti natti nu <3<3<3

NATTENS GARV!!


G G GRISTIAN GLÖMDE SKRATTA !!!!! HAHAHAHAHAHAH xD
DU ÄR VÅR LILLA MAROCCO KOSSA xD





Nu bara en timme kvar tills vi drar :D !!!  wwiiiihoooooowwwwwiiiihh

haaa de bra fuckers  !!


HEJ DÅ STOCKHLM!!

Om ett par timmar lämnar jag och älsklingen regninga sverigeoch åker mot regniga london XD
ska bli hur jävla najs som hälst ;) har verkligen längtat efter att dra iväg ett tag med henne. men å andra sidan så känner jag att de är så sjukt mycket jag vill hinna med innan gymnasie helvetet börjar. finns så många jag verkligen vill umgås med innan för att inte ta ppa kontakten :/ 
är så jävla rädd för de. <3
Men ska försöka låta bli att tänka på de den här veckan och bara leva livet med min prinsessan i mitt liv :P
Hon har försökt att tagga mig hela kvällen och nu börjar hon väl lyckas :D men och andra sidan lyckas hon nästan med allt hihi<3 




Vädret har i stockholm är skit och de är mycket annat som ochså är skit här just nu och de finns otroligt många frågetecken som jag vill få förklarade men de får väl lov att vänta. men trots allt skit så kommer jag sakna allt här för sommar kvällar här hemma är nog de bästa jag vet :)
åtminstånde med rätt personer :D <3<3

HAAAA DE GÖTTT NU FÖR FAN S¨Å SES VID NÄR JAG KOMMER HEM!!!!
ÄSLAR ER SOM FAN <3<3<3

ÄLSKLINGEN!!!!!!!







Bästa flickan är nu hemma!!!
har saknat henne så sjukt mycket har bara suttit och snackat hela kvällen hur mysigt som hälst.
Har längtat efter att prata av mig lite med henne.
 och imon natt så blir de london för oss två :D ska bli så jävla kul och så jävla najs.
<3<3<3<3

 

älsklingen kommer hem

Har varit med älskade vickan idag!!
Varit as mysigt. v träffades i abborträsk vid två tiden, badade en massa var ju inte toppen väder men de var i alla fall skit varmt i vattnet. vickiii är i alla fall galen när hon badar hoppade från alla möjliga klippor  och så fick hon mig att åka i en jävla lijan hahahaha de var skit kul.





sen drog vi hem till mig och gjorde en fin liten blåbärs paj som smaka mest hallon XD var skit gooooood :P


 

Nu skulle igentligen älsklingen vara hemma också men fan heller för hennes jävla plan är försenat :/
längtar så sjukt mycket efter dig men vid fyra får du allt ta att lyfta luren för då ringer jag XD
<3<3<3<3<3<3<3

<3<3<3

1/8 - 2/8 - 2008 Bara jag som vet <3<3<3 


fest hos jacke !!

På fredags kvällen blev de fest hos jacke!!!
Vi kom väl hem från bålstad vi sju tiden så de var bara hem duscha och byta om och sen drog jag till orminge för att träffa jossan för vi skulle äta lite jockis mat innan vi drog till jacke. och de var tydligen fler som hade samma tanke som vi för vi träffade nämligen andy jacke hilda och albin uppe vid pizzerian så vi gjorde dom sällskap.

kvällen började bra var lite otaggad först men efter några öl så kunde den inte bli så mycket bättre :D
fick faktiskt ihop lite oliga bilder från den kvällen tack vare martin :)


söööööööttt!!<3

namo matte och andy ;)

seeexxy!!<3

yeaaaahh!!!

njasss

yooo herman

jag och camilla

jaooo de var en as najs kväll och de blev en mysig natt. älskar de här folket vil verkligen inte tappa kontakten.

<3<3<3<3<3


gamla gänget

Hänt mycket roligt den här helgen.
i går så drog jag in till stan med linnea. Där vi skulle möta upp jossan och julia en gammal klass kompis som flyttat till bålsta.

Var sjukt kul att träffa julia igen asså har inte snackat med henne på typ tre år, fattar verkligen int varför. För hon hade precis samma glada personlighet nu som då.
vi gick i alla fall runt i stan i några timmar satte oss å fika och bara snackade en jävla massa gammal skit. var jätte trevligt!

Efter de så bestäde vi oss lite huxflux att ta tåget ut till bålstad för att kolla hur juia hade de där hemma. Hade bara varit där en gång innan så de var kul att se igen. De var verkligen så skönt att sitta och snacka gammla minnen med dom här brudarna har saknat dom sjukt mycket. men nu så har vi i alla fall bestämt att vi ska träffas mycket mer och nu när vi upptäckt att de är så lätt att ta sig till varandra så kommer de säkert också att lyckas.



väntar på tåget!

hos julia<3



 


RSS 2.0