Underbara dagar!

Några underbara och sjukt roliga dagar i åre har nu paserat. det har varit fullt med skoter och skidåkning.
men även en massa annat tillsammans med de här fantastiska människorna. de här dagarna har varit jävligt bekymmerlösa och det har varit hur nice som hälst. jag vet att efter den här veckan väntar både massa mer plugg och mera vardag. med det kommer då.
Saknar många där hemma men vi ses efter lördag! Bjuder på några vackar bilder också XD 



<3
<3


Åre!!

Sitter nu på bussen på väg till åre. Det ska bli jätte skönt och riktigt kul att komma iväg ett tag. även fast dett är lite tråk att missa allt kul hemma. jag sksa inte skriva så mycket vill bara berätta att den här veckasn varit helt galen, med massa plugg och sömnlösa nätter. Men nu är alla prov över och jag har fått lite tid att andas.
Mamma har just flyttat ut, både tråkigt och jobbigt. det som är värst är nog att hon inte flyttar permanent till en början utan bara hyrt en lägenhet tillfälligt tills vi fått ordning allt hemma.
men som vanligt så brukar jag inte slösa energi på dem längre.
nu ska jag bara njuta och hare as nice i backen tillsammans med det underbara vännerna.
jag blev väldigt glad bara så du vet...
men nu får ni också ha ett underbart lov och göra det bästa av det, får se omn jag skriver nått mer under vekan beror på baterierna i datan..
pussar på er <3<3


twilight och top model


Mobilen ringde klockan tre i natt, jag lyfte på luren och försökte få fram ett skrovlande hallå. Det var Andreas som ringde. Jag hörde på hans ton läge att det här samtalet kunde bli långt. Jag tänkte att det var det minsta jag ville den natten. Det hade tagit mig en evighet för att somna och jag skulle upp om tre timmar. Men jag visste att jag inte kunde lägga på för han har ställt upp för många gånger på mig för att jag skulle kunna göra det. Men genom att jag lovade att träffas till helgen  så fick jag samtalet ner kortat. 
Efter jag lagt på luren stäng jag av det du som jag är efter som det var mobilalarmet som skulle väcka mig om några timmar. Detta lädde till att jag lungt och skönt sussade vidare en timme för länge.
Men på nått undeligt sätt hade jag turen på min sida och jag hann göra mig klar på tjugo min och sedan skynda till bussen.
Skoldagen blev en skön dag med två timmars matte som start på morgonen som gick strålande. jag och sofia börjar bli riktigt bra på det här tror jag. På eftermiddagen blev det ett styrkepass i gympasalen, jätte skönt. Sedan fortsatte eftermiddagen med några timmars fysik. 

Väl hemma klockan sex ville mamma ha med mig att handla. Så motvilligt utan att visa det följde jag snällt med. När vi kom hem så stod det tortilini grateng och väntade på bordet. Hade inte ätit mycket idag så maten lockade men konstigt nog fick jag inte i mig så mycket ändå. 
imorgon är det matte prov och jag borde kankse pluggat massa på det efter maten men jag valde att luta mig tillbaka i soffan och läsa min engleska bok, twilight så klart. Är lite stolt för jag läste hela femtio sidor.
Men vi åtta blev det avbrott för att kolla top model, det var final ikväll och Mckey vann självklart! hon var inte min favorit men hon kan ju sin sak.

Det var den kvällen, nu tror jag att jag ska läsa några sidor till i  min bok och sen säga god natt eftersom matte provet väntar imorgonbitti. Så sov så sött

 
     


I miss old times

Har velat skriva i bloggen hela veckan för jag har haft en massa att tänka över. Även fast jag bara vill bli av med alla tankar och jag vet att bästa sättet är att låta dem komma ut så tar jag mig inte tiden att antingen skriva eller berätta om dom. Tiden räcker liksom inte till tillsammans med allt plugg.
Hela den här månaden så har jag varit tyst, jag har hållt allt innom mig och hoppas på at alla problem ska lösa sig med tiden. Alla närmaste vänner och familj har känt att jag inte mår bra men det är inte nån som lyckats få mig att berättat. jag har alltid trott att jag haft en enorm trygghet men det verkar som att tryggheten inte längre finns där. 
Förra fredagen behövde jag verkligen nån, jag saknade dig. och när jag pratade med william och fick höra hur du mådde kunde jag inte håla tårar och tankar tillbaks längre. Jag grät i stort sätt hela den kvällen och natten. vi fick kontakt nån gång vid elva och jag fick berätta för dig hur jag kände mig och det betydde men den kvällen var totalt förstörd, för när jag mår som dåligast då kommer allt, jag tror att jag spelade upp hela mitt liv den natten det var som om jag läste en bok. Jag tänkte på alla tillfällen jag skulle kunna gjort anorlunda och om jag hade gjort det hur anorlunda allt annat då hade blivit. alla tänkar och funderingar lädde till än och samma person och det gör mig så fystrerad för jag orkar inte bara tänka utan att få nått längre.

jag har haft en hel speckad vecka med plugg, träningar, jobb och vänner. Vi åkte till romme med skolan i tisdags, det var super kul och dagen fylldes med en massa skratt. Veckans kvällar har bara varit fulla med plugg, jobb och träning men i går fick jag ledigt och kunnde umgås med underbara vänner <3<3 
Idag så vaknade jag och sofia upp på östermalm hemma hos johanna, vi hade en mysig förmiddag med prat Arel tittande och kortspel. Kvällen var sedan en hemma kväll tillsammans med bror som kom hem igår. Vi käkade pizza och kollade film jätte mys. Nu ligger jag i sängen och försöker sova men det kommer nog inte gå så vidare i natt heller. Jag vet inet varför det är så och jag kan inte förklara vad som gör att jag mår som jag mår heller. 
Men så länge jag berättar det jag kan så kan det ju inet bli sämmre. 
Imorgon ska jag nog försöka gå upp och ta en sväng förbi hästarna, var så länge sen jag var där så jag behöver nog det nu.
Det finns en person jag saknar otroligt mycket och han var framförallt med i min tanke bok den där fredagen då jag låg vaken. Du har alltid funnits för mig och du har alltid bettyd så mycket <3  
satt och kollade igenom en massa bilder sen förr idag <3



På flyget på väg till spanien.
ska nog försöka lägga upp några fler sköna bilder därifrån när jag får tid. Älskar dig jossan!

RSS 2.0